Coronagarantie Videotrips

Nieuw: Coronagarantie bij nieuwe boekingen

Gerust op vakantie met de coronagarantie van Videotrips!

Twijfelt u om uw (zomer)vakantie te boeken? Vindt u de situatie nog te onzeker? We kunnen u geruststellen want speciaal daarvoor biedt Videotrips de coronagarantie.

Wat houdt de coronagarantie in?

Boekt u nu een vakantie dan biedt Videotrips u de mogelijkheid om bij oranje reisadvies tot 35 dagen (5 weken) voor aankomst de gemaakte boeking gratis te annuleren. U ontvangt dan het reeds (aan)betaalde bedrag van ons 100% retour. Voordeel is dat u zo verzekerd bent van een hotel en arrangement op de door u gewenste datum en locatie. Door de vele boekingen die door corona verplaatst zijn naar dit jaar is de beschikbaarheid in de hotels beperkt. Nu kunt u nog volop boeken, maar zodra het reisadvies weer geel of groen kleurt, zal de vraag naar hotelkamers rap toenemen met als gevolg dat u wellicht niet meer terecht kunt in het hotel van uw keuze.

Vanaf 35 dagen voor aankomst gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden. Mocht het reisadvies binnen deze termijn oranje of rood worden, dan biedt Videotrips u bovendien de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een later tijdstip. Houdt u in dat geval wel rekening met mogelijk andere prijzen. Bij een lagere nieuwe prijs krijgt u het verschil terugbetaald, bij een hogere brengen wij u de meerkosten in rekening. In sommige gevallen kunnen we u ook een tegoedbon aanbieden voor het totale door u (aan)betaalde bedrag.

Ik heb een tegoedbon. Als ik een nieuwe boeking maak, geldt de gratis-annuleren-regeling dan ook?

Nee, helaas niet. Als extra verlengen we de periode om op vakantie te gaan tot eind 2021.

Zo blijft u er allemaal van verzekerd dat u uiteindelijk uw reis kunt maken. Ga snel naar het aanbod van Videotrips.