Coronagarantie Videotrips

Nieuw: Coronagarantie bij nieuwe boekingen

Gerust op vakantie met de coronagarantie van Videotrips!

Twijfelt u om uw (zomer)vakantie te boeken? Vindt u de situatie nog te onzeker? We kunnen u geruststellen want speciaal daarvoor biedt Videotrips de coronagarantie.

Wat houdt de coronagarantie in?

Boekt u nu een vakantie dan biedt Videotrips u de mogelijkheid om bij negatief reisadvies tot 35 dagen (5 weken) voor aankomst de gemaakte boeking gratis te annuleren, met uitzondering van de cruises. Een negatief reisadvies houdt in dat er geen of alleen noodzakelijke reizen mogelijk zijn. In dat geval ontvangt u het reeds (aan)betaalde bedrag van ons 100% retour. Voordeel is dat u zo verzekerd bent van een hotel en arrangement op de door u gewenste datum en locatie.

Vanaf 35 dagen voor aankomst gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden volgens de algemene voorwaarden. Mocht het reisadvies binnen deze termijn negatief worden, dan biedt Videotrips de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een latere aankomstdatum. Houdt u in dat geval wel rekening met mogelijk andere prijzen. Bij een lagere nieuwe prijs krijgt u het verschil terugbetaald, bij een hogere brengen wij u de meerkosten in rekening. In sommige gevallen kunnen we u ook een tegoedbon aanbieden voor het totale door u (aan)betaalde bedrag.

Ik heb een tegoedbon. Als ik een nieuwe boeking maak, geldt de gratis-annuleren-regeling dan ook?

Nee, helaas niet.

Zo blijft u er van verzekerd dat u uiteindelijk uw reis kunt maken. Ga snel naar het aanbod van Videotrips.