Duitsland

Kijktip: Surf naar ons YouTube kanaal voor leuke reisvideo’s over Duitsland:

Sander van Videotrips door Sander van Oostrum
Wist je dat Duitsland het meest bezochte vakantieland is voor Nederlanders? Goed te begrijpen want ons buurland is dichtbij, de natuur is er prachtig en Duitsland is voordelig. Kijk bijvoorbeeld eens naar de goed geprijsde autovakanties naar Duitsland die hieronder staan.

De Lüneburgerheide is één van die prachtige natuurgebieden, net ten zuiden van Hamburg. Grote kans dat je kudde Heidschnucken (schapen) tegen het lijf loopt. In de middelgebergten van de Harz, Sauerland , Eifel, Thüringen, en verder naar het zuiden het Zwarte Woud en Beierse Woud is de kans groter dat je een wolf of lynx tegen komt – of een vos.

Vergeet niet de vele Duitse rivieren aan te doen. Voor een fietstocht, een rondvaart. Of gezellig een wijntje drinken in één van de vele pittoreske dorpjes of steden die aan de rivieren liggen. We kennen allemaal wel de Moezel, Rijn en Donau, om er maar eens drie te noemen.

Waarom ligt Duitsland ons nog meer zo goed? Komt dat door de Duitse keuken? Zeker weten. Je kunt er goed eten en wij houden wel van de Duitse keuken. En ’s middags Kaffee & Kuchen is voor ons ook geen straf.

Berlijn, Hamburg, München en Köln zijn stuk voor stuk hippe Duitse steden die je een keer gezien moet hebben. Ook leuk om te bezoeken zijn middelgrote steden zoals Regensburg in Beieren (zie onze reisvlog 16) en Dresden in Saksen.

Duitsland is een bestemming waar je met de hele familie naar toe kunt of lekker met zijn tweetjes. In ieder geval is Duitsland onze vakantiebestemming nummer 1.

▼ Hieronder al onze autovakanties naar Duitsland ▼

Op deze pagina resultaat 1 tot en met 3 van de 3 gevonden vakantie(s)