Aan het water

Denk ik aan water dan denk ik in eerste instantie aan de zee. In Nederland hebben we de Noordzee en de Waddenzee. Vakanties naar de kust zijn zeer populair en Videotrips biedt ook vakanties aan de kust aan. In Nederland bieden we arrangementen naar de Waddeneilanden aan. We hebben leuke arrangementen voor je op Terschelling, Vlieland en Ameland. In Europa bieden we ook in Kroatië vakanties aan. Een vakantie aan de Adriatische Zee bieden we aan in Istrië. Dat doen we in bekende toeristenplaatsen als Umag, Rovinj, Vrsar, Novigrad en Rabac. Ook een vakantie op zee behoort tot de mogelijkheden. We bieden vanuit Opatija cruises aan langs de Kroatische Eilanden. Bij al deze vakanties kun je dus lekker genieten van een zon-, zee- en strandvakantie!

Binnen Europa vind je ook vele meren. Ook hier biedt Videotrips vakanties naartoe aan.
Zo hebben we vakanties bij de Chiemsee in het Duitse Beieren, bij het Gardameer in Italië en bij het Meer van Bled in Slovenië. We bieden ook een vakantie aan in Giethoorn en Nationaal Park de Weerribben. Giethoorn wordt wel het Hollandse Venetië genoemd. Je kunt er heerlijk door de sloten varen en op de meren met een fluisterbootje of rondvaartboot.

Rivieren zijn ook populair bij vakantiegangers. Je kunt hier meestal ook lekker langs fietsen. Videotrips biedt nu alleen vakanties in Nederland aan zoals in Gouda met de rivier de Gouwe en Rotterdam met rivier de Maas. In de toekomst zullen er zeker nog meerdere arrangementen volgen, wat te denken van vakanties langs de Rijn, Moezel en de Donau in Duitsland. Dat zijn ook ideale rivieren om langs te fietsen.

Tot slot bieden we ook vakanties aan naar de Thermale parken in Slovenië. Doordat er thermaalwaterbronnen waren zijn daar ook Thermale Parken gekomen met veel wellnessfaciliteiten en aquaparken. Wij bieden vakanties aan bij de waterparken van Ptuj en Moravske Toplice.

Op deze pagina resultaat 1 tot en met 6 van de 6 gevonden vakantie(s)