Bij boeken een verzekering afsluiten

De reis- en annuleringsverzekering van Ik kies zelf van A.S.R.

Je gaat pas echt ontspannen op reis als je goed verzekerd bent. Bij Videotrips sluit je heel eenvoudig een verzekering af. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een reis- en/of annuleringsverzekering van Ik kies zelf van A.S.R. Uiteraard kun je ook nog voor vertrek een reisverzekering bijboeken. Of wil je liever een doorlopende verzekering? Neem dan contact met ons op.

Kortlopende Reisverzekering

De kortlopende reisverzekering van Ik kies zelf van A.S.R. is er voor elke vakantie, voor wintersport, zonvakantie of stedentrip. Zonder zorgen op reis. Waar je ook naartoe gaat, met een reisverzekering van Ik kies zelf van A.S.R. ga je goed voorbereid op weg. Bij Videotrips kun je de kortlopende reisverzekering Comfort afsluiten, met aanvullende dekkingen voor Personenhulp, Bagage, Geneeskundige kosten en Ongevallen.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Wij brengen je kortlopende annuleringsverzekering onder bij Ik kies zelf van A.S.R.