Direct een verzekering afsluiten

De reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche

Je gaat pas echt ontspannen op reis als je goed verzekerd bent. Bij Videotrips sluit je heel eenvoudig een verzekering af. Tijdens het boeken kun je kiezen voor een reis- en/of annuleringsverzekering van de Europeesche. Uiteraard kun je ook nog voor vertrek een verzekering bijboeken. Neem dan contact met ons op.

Kortlopende Reisverzekering

De kortlopende reisverzekering van de Europeesche is er voor elke vakantie, voor wintersport, zonvakantie of stedentrip. Zonder zorgen op reis. Waar je ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche ga je goed voorbereid op weg. Bij Videotrips kun je de kortlopende reisverzekering Comfort afsluiten, met aanvullende dekkingen voor Personenhulp, Bagage, Geneeskundige kosten en Ongevallen.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Wij brengen je kortlopende annuleringsverzekering onder bij Europeesche Verzekeringen.

Wil je meer informatie? Lees dan deze brochure van de Europeesche.