Webshop keurmerk

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Klanten van Videotrips beoordelen ons met een 9!

Videotrips is gerechtigd om het Webshop Keurmerk te voeren. Stichting Webshop Keurmerk verleent dit keurmerk uitsluitend aan webwinkels en dienstverleners die hun producten en diensten aanbieden via internet en aan de hoge toelatingseisen voldoen. Het keurmerk bestaat sinds 2001 en onderging in 2008 met succes de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken (zie ook dit artikel over het keurmerk). Verder schrijft ACM ConsuWijzer (dat bij de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt, afgekort ACM hoort) in dit artikel over Webshop Keurmerk en over het belang van controle of de webshop ook echt is aangesloten. Bekijk hier onze vermelding op de site van Webshop Keurmerk.

Alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn gehouden de Algemene Voorwaarden van de stichting te gebruiken tenzij bepaalde voor de branche vastgestelde voorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden zijn opgemaakt in overleg met de Consumentenbond en zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving en bovendien toepasbaar zijn op ieder product of iedere dienst.

Uitsluiting herroepingsrecht: Ingevolge artikel 8 van de Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk is het herroepingsrecht, als bedoeld in artikel 6 van voornoemde voorwaarden, op onze diensten niet van toepassing.

Uitsluiting betaling: Ingevolge artikel 15 van de Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk is de betaling anders bepaald. De consument dient bij online boeking een aanbetaling van 20-30% doen. Het restantbedrag van de reissom dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum voldaan te zijn.

Hierdoor weet je als consument dat je zaken doet met een dienstverlener waar je veilig kunt betalen en je privacy gewaarborgd is. Bovendien is er een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dient de code van het Webshop Keurmerk ten behoeve van een goede consumentenbescherming door de dienstverlener te worden nageleefd.

Bij Videotrips boek je daarom je autovakantie in Europa op een veilige en betrouwbare manier.