Over Videotrips

Waarom Videotrips?

Bij Videotrips draait het maar om één ding en dat is om jou de ultieme vakantiebeleving te bieden, in het echt én op onze website en social media kanalen zoals Facebook en YouTube. Van jouw ontdekkingstocht naar en boeking van de leukste vakantie tot aan de vakantiebeoordeling en jouw mooiste vakantievideo's. Daarin onderscheiden wij ons van andere reisorganisaties - wij zeggen het niet alleen, wij doen het ook. Samen met jou!

Hoe dan?

Door vakanties en bestemmingen met eigen en andermans video’s te laten zien en te horen, door warmte te laten voelen, van mensen en van het zand aan je blote voeten, door sfeer te proeven en lekker eten te laten ruiken. Daarom Videotrips, beleef je vakantie.

Wat precies?

Wij geloven in de kracht van video en willen dat overal op onze website en sociale mediakanalen laten zien. Reisvideo's van die boeiende stedentrip die je gedaan moet hebben. Reisvlogs van leuke mensen die je kan volgen, ook live! En met wie je kan videochatten. Videoreviews van jou en ons over van alles in en om de accommodatie en de bestemming. Gelukkig verklappen we nog lang niet alles. Dat mag je zelf doen! Boek daarom je autovakantie bij Videotrips.

En wie is Videotrips?

Videotrips is vanaf september 2016 live. De beide oprichters Sander van Oostrum en Maurits van Tongeren werken hard om regelmatig nieuwe vakanties samen te stellen en online te zetten, en om daarbij leuke filmpjes te vinden en te maken. Dat doen ze met heel veel plezier.

Videotrips.nl is bekend van ...

De dagbladen: Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, BN DeStem, De Gelderlander, de Stentor, Eindhovens Dagblad, PZC en Tubantia. Verder van de magazines: Margriet en Plus Magazine. En ook van de Reclamefolder.