Reizen op Maat

Langer genieten van dat ene hotel in Kroatië? Of het ene arrangement met het andere combineren? Of ben je met je groep op zoek naar een grote accommodatie? Of een leuke bestemming buiten ons aanbod? Vraag ons gerust om een reis op maat samen te stellen. Stuur vrijblijvend een e-mail of neem contact met ons op.

Probeer zoveel mogelijk informatie te geven, bijvoorbeeld over de gewenste bestemming, accommodatiesoort, vertrekdatum en reisduur, groepsgrootte en -samenstelling en type verzorging (logies en ontbijt, halfpension etc.)? Op basis daarvan kunnen wij kijken of het mogelijk is en een passende offerte maken.

Hieronder enkele voorbeelden:
•  Je wilt tien dagen genieten van Hotel Schondelgrund in het Zwarte Woud, Duitsland in plaats van acht…
•  Na deze tien dagen kijk je er zo naar uit om heerlijk te ontspannen in de Alpen rondom Hotel Grundlhof in het Salzburgerland in Oostenrijk, alleen de aankomstdata matchen niet…
•  In plaats van de Alpen wil je liever naar het strand in Istrië, Kroatië…
•  Liever nog een weekendje verblijven aan de Moezel...
•  Bovendien wil je met je familie: je vader en moeder (opa en oma), je broers en zussen en jullie kinderen. Met z’n veertienen! En het liefst in één groot vakantiehuis…

Stuur ons in al die gevallen een bericht met daarin je wensen, waar je naartoe zou willen, vanaf wanneer en hoelang, in wat voor accommodatie en verzorging, met wie. Dan zullen wij ons uiterste best doen om alsnog de gewenste reis voor je te organiseren.

Ook dat is Videotrips. We staan graag voor je klaar!

Het team van Videotrips